Om os

Din HårXpert i Frederica

Hos HårXperten tror vi på, at kvalitet og godt håndværk aldrig bliver umoderne!

For at fastholde et krav om et højt fagligt niveau har alle vore frisører en 4-årig frisøruddannelse bag sig. Teamet som består af 5 dedikerede frisører, uddanner sig løbende indenfor klipning, farvning og de sidste nye trends indenfor både frisurer og hårprodukter samt ikke mindst en professionel vejledning.

Vi føler os forpligtet til at medvirke til et renere miljø og brug af produkter, som ikke er usunde, og vi anvender derfor i udpræget grad hårprodukter, som understøtter denne filosofi.

Salonen er etableret i 2000 og vi er i dag 2 frisørmestre som overtog den i 2005 og fortsat har det som målsætning af drive en salon i et professionelt men samtidigt afslappet miljø.

Salonen som er centralt beliggende på Erritsø Butikstorv med bussen lige for døren og masser af både indkøbsfaciliteter og parkeringsmuligheder, har åbent 6 dage om ugen ,og byder altid på en kop friskbrygget kaffe/ the med lidt chokolade.

Vi tror på

kvalitet & godt håndærk!

Nyd kvalitetstiden

med en kop kaffe eller te i vores skønne venteområde.

HårXperten

Mød holdet

Janne

"Hos os er hver eneste kunde i centrum. Når du sætter dig i stolen, møder vi dig og dine ønsker med personlig sparring og professionelt håndværk. Jeg glæder mig til at byde dig inden for."

Anja

"Hos os er du sikret kvalitetstid og forkælelse. Vi møder dine ønsker med personlig sparring og høj kvalitet. Jeg glæder mig meget til at byde dig velkommen i salonen."

Mille

Anne

Jeanette